05 feb, 11:33
2018
Nieuws

Montagnards en HRC klimmen in de ranglijst

Op sportpark De Alverman speelde HRC ’27 tegen SVOC ’01 uit Oirlo en Castenray. Het elftal van trainer Rob Ernst had veel kansen nodig tegen het stug verdedigende SVOC, maar Huub van de Venn vond na 20 minuten toch het net. Daarna verzuimde HRC de kansen te benutten en voor rust wisten de gasten de stand gelijk te trekken. Na de pauze werd het zelfs 1-2 waarna HRC moest aanzetten om de schade te herstellen en het was Jan Boumans die dat met twee goals voor zijn rekening nam. Door de winst is HRC nu tweede achter koploper BVV ’27, wiens wedstrijd in Lomm tegen RKDSO werd afgelast.

Montagnards had geen kind aan SVS uit Stevensbeek maar had meer mogen scoren. Het was een gemakkelijke dag op sportpark De Venhorst in Nieuw Bergen waar Montagnards heeft de hele wedstrijd de overhand had. De eerste goal van Montagnards was een juweeltje van samenwerking die Bram van Roosmalen mocht bekronen. Willem van der Maazen liet bij het tweede doelpunt de SVS verdediging z’n hielen zien en maakte het mooi af. Bergen bezet nu de derde plaats.