Herman Peters Fotografie

Over Herman Peters Fotografie
Na de opleiding tot beroepsfotograaf is Herman Peters al vele jaren actief als fotograaf in de regio. Met zijn vakkennis en ervaring weet hij snel een ontspannen sfeer te creëren waardoor mensen zich op hun gemak voelen en een opnamesessie prettig verloopt. Voor een mooi portret, een groepsfoto, foto van je huisdier of een reportage ben je bij Herman Peters bij de juiste persoon. Hiernaast kun je bij Herman Peters terecht voor bedrijfsmatige fotografie zoals foto's voor website, presentatie, productfoto's, bedrijfsreportage etc. Ook maken wij pasfoto's voor officiële documenten als rijbewijs, identiteitsbewijs, paspoort etc.
Cursussen bij Herman Peters.
Naast het zelf fotograferen deelt Herman Peters ook graag zijn kennis met anderen. Hij verzorgt diverse cursussen op fotografiegebied. Cursussen worden groepsgewijs gegeven, desgewenst ook privé. Informeer vrijblijvend naar het actuele aanbod.

Fotoapparatuur en studioapparatuur. Via zijn website verkoopt Herman allerlei fotoapparatuur. Met zijn vakkennis kan hij een goed advies geven en het juiste artikel leveren. Het aantal te leveren artikelen is enorm. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden, Hierbij kun je denken aan camera's, lenzen, statieven, studiobenodigdheden etc.
Foto's
Contactgegevens
Herman Peters Fotografie
Kattenstraat 22
5446AJ Wanroij