Medium Fanneke

Over Medium Fanneke
Mijn naam is Fanneke de Leeuw, 35 jaar, mama van 2 kinderen en wij wonen samen in Venhorst.

Na een roerige jeugd, een scheiding, een nieuwe relatie en verhuizing naar het oosten van Brabant ben ik begonnen aan de opleiding counselling- en coaching. De transformaties tijdens deze opleiding hebben mij weer opengesteld voor het spirituele.

Al van kleins af aan ben ik me ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Omdat ik toen nog niet wist, hoe ik het uit moest leggen en wat ik dan voelde, was ik vooral bang voor wat ik hoorde en voelde.
Toch bleef ik me altijd aangetrokken voelen tot deze, voor mij, onbekende wereld. Ik ben de cursus Trance Healing gaan volgen. Dit voelde als thuis komen. Was ik hier nou zo bang voor geweest? Het was helemaal niet eng wat daar gebeurde, maar juist heel mooi en zuiver.

Een aantal jaren en cursussen verder ben ik inmiddels gediplomeerd Medium en Trance Healing therapeut en Paramedisch en Psychosociaal Medium en mag ik de cliënten opnieuw in contact brengen met hun lichaam en gevoel. Dat is toch het mooiste dat bestaat?

Vooral niet zweverig doen en met beide benen op de grond helpen van anderen is wat mij energie geeft.

Op deze website heb ik kort en bondig weergegeven wat ik doe. Schroom niet om contact met mij op te nemen als je meer informatie wilt.
Contactgegevens
Medium Fanneke
Gagelstraat 4
5428 NB Venhorst