Stichting Leefbaar Venhorst

Op pad met de Duofiets van Venhorst
16 Juli 2021
Op pad met de Duofiets van Venhorst

Stichting Leefbaar Venhorst heeft met behulp van sponsors uit het dorp, de Rabobank Clubkas Campagne (Rabo Clubsupport), een subsidie vanuit de gemeente en een subsidie van Steun en Welzijn Helmond, een duofiets aangeschaft.
De fiets is voor iedereen in Venhorst beschikbaar, zo kun je bijvoorbeeld samen met een familielid, kennis, vriend of vrijwilliger gaan fietsen in onze regio! In verband met corona is de duofiets de laatste tijd minder ingezet. We zien gelukkig dat dit nu weer aantrekt, mede door de versoepelingen en dat veel mensen hun vaccinatie inmiddels hebben gehad.
Fietsmaatjes gezocht
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die zich als fietsmaatje willen aanmelden om zo met geïnteresseerde inwoners te gaan fietsen. Laat jij de inwoners die minder goed te been zijn genieten van een heerlijke dag? Je kunt jezelf hiervoor aanmelden bij de beheerders, zodat er mogelijke duo’s samengesteld kunnen worden.
Duofiets reserveren
Reserveren kan bij: Peter v. Eerdt 06- 53722882, Marion v.d. Heuvel 06- 22051739, Sjef Vinken 06-12695131 of Wilma Vinken 06-23494708 of online via bezoekvenhorst.nl. Ga naar kopje verenigingen en selecteer Stichting Leefbaar Venhorst, klik op het bericht Duofiets reserveren en vervolgens op de link of ga rechtstreeks naar: https://www.bezoekvenhorst.nl/stichting-leefbaar-venhorst/duofiets-reserveren.
De fiets kan van maandag t/m zaterdag opgehaald en teruggebracht worden bij de dorpswinkel COOP, tijdens de openingstijden van de winkel. Andere dagen/tijden in overleg met de beheerders. De duofiets kunt u gratis reserveren, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom (voor onderhoud van de fiets). Hiervoor hangt een brievenbus in de dorpswinkel COOP.

» Ga naar de link
Contactgegevens
Stichting Leefbaar Venhorst
Ringbaan 35
5428 GP Venhorst

Geadopteerd door: