Studio Attitude

Over Studio Attitude
HAIR-STUDIO
Attitude gaat creatief te werk in uw haar!! Overtuig u zelf en ik bewijs u dat er 'kappers met ideeën zijn".

Studio-Attitude blijft graag op de hoogte van de laatste haartrends op kappersgebied, trendy haarkleuringen en natuurlijk de beste verzorgingsproducten en stylingsproducten met een ECO-Tech keurmerk I.C.O.N. Tevens wanneer er extra tijd is is het mogelijk om een make-up advies bij jou nieuwe kapsel te creeëren.

NAIL-STUDIO

Je handen zijn je visitekaartje, ik ben er dan ook van overtuigd dat iedere vrouw mooie, nette verzorgde nagels wil en kan hebben. Dit natuurlijk naar aanleiding van je wensen maar ook met je werk. Ook nagelbijten is niet nodig, samen kan ik je ervan af helpen. Een heerlijke manicure behandeling wil wonderen verrichten voor droge handen en helpen om kloven te voorkomen. Kortom een heerlijk luxe verwennerij voor uw handen.

Opleiding nagelstyliste
Denk je er over om een opleiding tot nagelstyliste te volgen?
Of wil jij je graag verder specialiseren door middel van een leuke workshop of dagopleiding?
Dan ben je bij Studio-Attitude aan het juiste adres.
Studio-Attitude is namelijk hèt opleidingsinstituut voor nagelopleidingen met veel persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding tijdens de training en de periode daarna.

Daarnaast beheert Studio Attitude een webwinkel boordevol nagelproducten volgens de laatste trends. Snel, betrouwbaar en concurrerende prijzen. Neem snel een kijkje! Bekijk en bestel online nagelproducten van de beste kwaliteit bij webshopagelproducten.nl. Het grootste aanbod nagelproducten.
Contactgegevens
Studio Attitude
Noordstraat 15
5428 NR Venhorst