Over Venhorst

Nieuwsredactie

Nieuws en actueel

Door actueel en informatief nieuws van deelnemende bedrijven en verenigingen kunt u op de nieuwsredactie vertrouwen. Deze redactie is niet voor niets toegevoegd aan het vaste team dat aan de invulling van de website werkt. In deze redactie zitten namelijk vakmensen die met groot gemak met teksten weten om te gaan. Ook vindt u binnen de nieuwsredactie personen die verstand hebben van fotograferen en van design.

De nieuws-vakredactie is met name voor het midden- en kleinbedrijf interessant. Zo schrijven zij de interviews voor 'Bedrijf in de kijker' voor deze website. En voor verenigingen die op de website staan wordt regelmatig een'Vereniging in de kijker' geschreven.

Niet iedereen is even handig met teksten. Dus u kunt de vakredactie ook zelf, privé of zakelijk, inschakelen voor promotionele teksten, persberichten, webteksten, advertenties, advertorials, bedrijfsteksten, fotografie, enz. Neem contact op voor meer informatie of voor een afspraak.


Financiele dienstverlening

Er zijn heel veel mensen die het niet leuk en niet interessant vinden om zich met financiële en juridische zaken bezig te houden. Voor al deze mensen hebben wij professionals gevraagd ons op deze website met raad en daad bij te staan. Accountants, notarissen, advocaten, u kunt ze vinden binnen onze vakredactie. Het zijn specialisten voor het midden en kleinbedrijf maar ook voor uw privé vraagstukken.

Bij het nieuws en de adviezen die de financiële vakredactie geeft staat betrouwbaarheid voorop. Het mooie van deze adviseurs is dat ze ook uw vakgebied kennen als hun broekzak en dat ze hun dienstverlening afstemmen op de actualiteit. Veel van hun parate kennis delen ze met u op deze website.

U kunt hen uiteraard ook benaderen voor een privé of zakelijk vraagstuk.


Persoonlijke verzorging

Wie aan 'persoonlijke verzorging' denkt, zal al snel denken aan schoonheid, health en wellness, voeding en allerlei therapieën en behandelingen. Maar wat u er verder ook van denkt: iedereen heeft met persoonlijke verzorging te maken, want het is van top tot teen heel 'lijflijk'.

Daarom is het ook niet vreemd dat op deze website een aparte rubriek aan dit onderwerp is besteed. Mensen die alles weten van verzorging, zowel uiterlijk als innerlijk, staan in deze rubriek. Juist omdat het onderwerp heel persoonlijk is, is het herkenbaar voor heel veel mensen.

De vakredactieleden zijn vanzelfsprekend erg betrokken bij het onderwerp en laten regelmatig met tips en adviezen iets van zich horen. Hebt u vragen, opmerkingen of wenst u een afspraak te maken neem dan rechtstreeks contact op met deze specialisten via de webpagina.